Wie ben ik


Lisa Ie en ieCare

Van 1983 tot 1988 heb ik Economie gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Gedurende 10 jaar heb ik bij twee grote Nederlandse banken gewerkt. Hier heb ik mij gespecialiseerd in het analyseren en het modelleren van data, informatie en het managen ervan. Uiteindelijk heb ik mijn opgedane kennis en kunde kunnen aanwenden in de eerstelijnszorg en ben ik ieCare gestart.

In 2011 is ieCare ontstaan om in te spelen op de behoefte van huisartsen op de in hoge mate veranderlijke en complexe problematiek van de huisartsenfinanciering.
Met mijn afgeronde studie Economie/bestuurlijke informatiekunde, de nodige werkervaring én affiniteit voor de gezondheidszorg, ben ik ervan overtuigd dat ik een belangrijke bijdrage kan leveren aan uw organisatie. Wanneer relevante veranderingen zich aandienen kunnen we weloverwogen keuzes maken, waardoor u, als huisarts, een van te voren bepaalde positie in kunt nemen binnen de eerstelijnsgezondheidszorg. Een samenwerking waarin u, als huisarts, kwaliteit van zorg en ondernemerschap eenvoudig kunt bundelen.

 

Motiverend, energiek en enthousiasme zijn eigenschappen die mij kenmerken.

Ik geloof dat dit eigenschappen zijn die een sterk samenwerkingsverband stimuleren.